Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.
SASTOJCI
400 g Filea Atlantskog Iverka
50 g Peršina
50 g Bosiljka
50 g Mente
50 g Timijana
30 g Pinjola (ili suhog voća po želji)
1/2 češnja češnjaka bez srčike
100 g krušnih mrvica
50 g ribanog sira
Malo ekstradjevičanskog maslinovog ulja
Sol i papar
Priprema
Pripremite smjesu tako da izmješate nasjeckano začinsko bilje, češnjak, ribani sir, krušne mrvice i pinjole.
Lim obložite papirom za pečenje te rasporedite odmrznute riblje filete. Na svaki file nanesite smjesu od začinskog bilja, posolite i popaprite te nakapajte maslinovim uljem.
Pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 180°C oko 10 minuta odnosno dok smjesa od začinskog bilja ne dobije lijepu zlaćanu boju.
Preporučeni proizvodi
Bosiljak
2,69 €
Komentari