Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.
SASTOJCI
- 600 g gnoccha od krumpira
- 200 g kestena
- 1 žlica nasjeckanog luka
- 150 g kobasice
- 1 pakiranje vrhnja za kuhanje
- 3 žlice maslinovog ulja
- malo maslaca
- sol
- sjeckani peršin
- malo bijelog vina
Priprema
Kestene odmrznite, očistite i sitno nasjeckajte.
Na ulju i maslacu zažutite luk, dodajte smrvljenu (usitnjenu) kobasicu, bijelo vino i sve dobro ispirjajte.
Dodajte kestene, vrhnje za kuhanje,peršin i po potrebi dosolite.
Gnocche skuhajte u slanoj vodi i čim isplivaju na površinu ocijedite ih i prebacite u tavu u kojoj ste pripremili umak.
Preporučeni proizvodi
Njoki od krumpira
5,79 €
Komentari