Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.
Priprema
Prije upotrebe potrebno u potpunosti termički obraditi.
Priprema:
U tavi: u neprijanjajućoj tavi zagrijte 2 žlice ulja, dodajte zamrznut proizvod, poklopite i zagrijavajte na jačoj vatri oko 10 minuta. Otklopite i nastavite sa zagrijavanjem još cca 3 minute. Tijekom pripreme povremeno promiješajte.
Pažnja: postoji mogućnost da ćete vrijeme pripreme trebati prilagoditi kuhinjskom uređaju. Ovaj proizvod dolazi iz lovišta koje je neovisno certificirano prema MSC-ovom standardu za kvalitetno vođena i održiva lovišta ribe. www.msc.org Riba u ovom proizvodu filetirana je i čišćena s posebnom pažnjom kako bi bila praktično bez kostiju. Ukoliko je unatoč svoj pridanoj pažnji zaostala pokoja sitna kost molimo vas za razumijevanje.
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.
Sastojci
Sastojci:
kapski oslić 40%, umak (voda, suncokretovo ulje, bijelo vino (sadrži sulfite), ekstradjevičansko maslinovo ulje, crveni papar 0,5%, češnjak, kukuruzni škrob, sol), krumpir sa žara 15%, tikvice sa žara 10%, ljubičasti luk 6%. Proizvod može sadržavati: gluten, orašasti plodovi, pšenica, ječam, pir, rakovi, jaja, soja, mlijeko, pistacija.
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.
PODRIJETLO PROIZVODA
KAPSKI OSLIĆ Znanstveni naziv: Merluccius capensis/paradoxus Ulovljen u: JI Atlantiku Ribolovni alat: mreže potegače
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.
Hranjive vrijednosti
Nutritional values | na 100g |
---|---|
Energija Energija kcal | 517 kJ 124 kcal |
Masti od kojih zasićene masne kiseline | 6,5 g 1,1 g |
Ugljikohidrati od kojih šećera | 7,7 g 0,9 g |
Vlakna | 2,0 g |
Bjelančevine | 7,6 g |
Sol | 0,73 g |
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.
Način čuvanja
Proizvod čuvati u zamrzivaču*** na -18°C, najbolje upotrijebiti do: vidi pakiranje.
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.
Informacije za kupca
MEDALJONI OSLIĆA NA MEDITERANSKI
Gastronomski proizvod od oslića, krumpira, tikvica i luka. Duboko zamrznut.
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.