Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.
Priprema
Priprema:
U tavi: zamrznut proizvod stavite u neprijanjajuću tavu i zagrijavajte poklopljeno na srednje jakoj vatri oko 12 minuta. Otklopite i zagrijavajte još 1 minutu na jakoj vatri. Ukoliko ne želite upotrijebiti cijelo pakiranje posudicu primite sa strane i savinite prema dolje. Tako ćete sadržaj pakiranja podijeliti na dvije porcije.
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.
Sastojci
Sastojci:
Južnoafrički oslić 40%, umak (voda, suncokretovo ulje, ekstradjevičansko maslinovo ulje, dvostruki koncentrat rajčice (rajčica, sol), sol, pasta od inćuna (inćuni, sol, maslinovo ulje), češnjak, origano, peperoncino), koktel rajčice 14,5%, krumpir 14,5% (krumpir, suncokretovo ulje), otkoštene masline (masline, voda, sol, regulator kiselosti (limunska kiselina)), kapari (kapari, sol).
Ovaj proizvod dolazi iz lovišta koje je neovisno certificirano prema MSC-ovom standardu za kvalitetno vođena i održiva lovišta ribe. www.msc.org
Riba u ovom proizvodu filetirana je i čišćena s posebnom pažnjom kako bi bila praktično bez kostiju. Ukoliko je unatoč svoj pridanoj pažnji zaostala pokoja sitna kost molimo vas za razumijevanje.
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.
PODRIJETLO PROIZVODA
Znanstveni naziv: Merluccius capensis/ paradoxus. Zona ulova: JI Atlantik Ribolovni alat: mreže potezače.
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.
Hranjive vrijednosti
Nutritional values | na 100g |
---|---|
Energija Energija kcal | 412 g 99 kcal |
Masti od kojih zasićene masne kiseline | 6,0 g 1,0 g |
Ugljikohidrati od kojih šećera | 3,8 g 0,0 g |
Vlakna | 0,0 g |
Bjelančevine | 7,4 g |
Sol | 0,28 g |
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.
Način čuvanja
Proizvod čuvati u zamrzivaču*** na -18°C, najbolje upotrijebiti do: vidi pakiranje.
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.
Informacije za kupca
FILE OSLIĆA ALLA SICILIANA
Gastornomski proizvod od južnoafričkog oslića, krumpira, rajčica i maslina. Duboko zamrznuto.
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.