Duboko zamrznuti proizvodi
Izravno u vaš dom
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h
Predjela/Brza jela Tjestenina alla Marinara bofrost

Tjestenina alla Marinara

5232

Uski rezanci s jajima u bogatom umaku s ribom, hobotnicom, lignjama, vongolama i gamberima. Par minuta u tavi ili mikrovalnoj pećnici i okusi mora na vašem su stolu.

Opis proizvoda

9.79 € Težina: 600 g
Porcija: 2

Priprema

Padella    Microonde   

U tavi: u neprijanjajućoj tavi zagrijte 2 žlice ulja, dodajte zamrznut proizvod, poklopite i zagrijavajte na jačoj vatri oko 6 minuta. Tijekom pripreme povremeno promiješajte.

U mikrovalnoj pećnici: zamrznut proizvod stavite u prikladnu posudu, poklopite i zagrijavajte oko 9 minuta pri snazi od 850W. Tijekom pripreme i na kraju dobro promiješajte.

Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.

Sastojci

kuhana svježa tjestenina s jajima 53% (voda, krupica od durum pšenice, jaja 5,3%, sol), voda, indopacifička hobotnica (Octopus membranaceus) 7% (indopacifička hobotnica,  voda, sol, regulator kiselosti (limunska kiselina, natrijevi citrati)), pasirana rajčica, indopacifička lignja (Urotheutis duvauceli-Urotheutis edulis) 5% (indopacifička lignja, voda, sol, regulator kiselosti (limunska kiselina, natrijevi citrati)), očišćene vongole (Paphia textile) 3,3%, indopacifički račići (Parapenaeopsis stylifera) 3% (indopacifički račići, voda, sol, regulator kiselosti (limunska kiselina, natrijevi citrati)), suncokretovo ulje, rajčica, brandy, vongole (Chamelea gallina) 1,6%, pšenični škrob, peršin, sol, luk, temeljac od vongola u prahu (sol, sušene vongole (Chamelea gallina), peršin, bijeli papar, češnjak), pasta od inćuna (inćuni (Engraulis encrasicolus), sol), češnjak, bijeli papar, peperoncino, lovor. Proizvod može sadržavati: soju, gorušicu.

Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.

Hranjive vrijednosti

Nutritional valuesna 100g
Energija
Energija kcal
115 kJ
485 kcal
Masti
od kojih zasićene masne kiseline
2,7 g
0,4 g
Ugljikohidrati
od kojih šećera
17,0 g
1,0 g
Vlakna1,4 g
Bjelančevine5,0 g
Sol0,75 g

Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.

Način čuvanja

Proizvod čuvati u zamrzivaču*** na -18°C, najbolje upotrijebiti do: vidi pakiranje.

Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.

Informacije za kupca

5232 TJESTENINA ALLA MARINARA

Tanki rezanci s jajima, predkuhani, s umakom od školjaka i mekušaca.

Duboko zamrznuto.

Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.

Komentari
(0 Komentari)

Da biste ostavili kometar morate biti registrirani