Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.
SASTOJCI
- 500 g Raviola sa začinskim biljem (art 5275)
- 280 g krem sira
- 100 g skute
- 1 svežanj rukole
- 100 g sušenih rajčica (art 15649)
- 50 g pinjola
- 3 žlice ekstradjevičanskog maslinovog ulja (art 19608)
- sol
Priprema
Za početak tostirajte pinjole u tavi vodeći računa da ne zagore. U posudi zakipite vodu za Raviole, posolite je. U široj tavi zagrijte 3 žlice ulja, dodajte dio sjeckanih sušenih rajčica. Nakon dvije minute dodajte krem sir i skutu. Lagano zagrijavajte da se sve poveže. Po potrebi dodajte malo vode u kojoj se kuhaju ravioli. Kad se sir posve otopio dodajte raviole i sve pažljivo promiješajte. Dodajte dio usitnjene rukole i pinjole. Poslužite na tanjur i ukrasite pinjolima, sušenim rajčicama i rukolom.